Picture: The founders Ken Bakke & Aud Helen Eike Erdal in a couch drinking tea.

Historier trekker lokalsamfunn sammen. Over tid og på tvers av landegrenser har mennesker koblet seg sammen gjennom bilder og ord. Her tror vi på historienes kraft til å overskride grenser. Vi er skandinaviske, internasjonale av valg, og TWAS-produktene våre blir bærekraftig laget her i Norge og deretter sendt ut i verden for å spre litt kjærlighet. Hver og en har en historie å fortelle. La oss sette dem fri og se hvor de tar oss …

Historier trekker lokalsamfunn sammen. Over tid og på tvers av landegrenser har mennesker koblet seg sammen gjennom bilder og ord.

Hvem?

Men hvem er vi? Vi er PlayDesign – historien om Ken Bakke og Aud Helen Eike Erdal. Vi startet for 14 år siden, i Stavanger, hvor vi satte oss ned og delte drømmene våre om et designbyrå. Selvfølgelig visste vi at det ville være kreativt. Men vi ønsket oss også glade designere, i en lekende atmosfære. Disse drømmene gikk i oppfyllelse. Og vi hadde flere ønsker. Vi ønsket å lage våre egne produkter. Produkter som forteller historier. Som inspirerer folk til å lytte og bringe dem alle sammen; forent. Dette er vår historie.

Hvorfor?

Vi er alle for teknologi og innovasjon, vi elsker kaffemaskinen vår og spillelistene, men la oss ikke glemme de små menneskelige detaljene. Når skrev du sist noen linjer? Ikke en emoji, eller en melding, men et håndskrevet kort? Det kan endre en persons dag. De kan bære kortet med seg, og glede seg over det i lang tid. De kan sette det over peisen eller ved siden av fruktskålen og se på hver morgen til frokost. Dette kan du ikke gjøre med en digital tekst.