Veganske hudpleieprodukter

De veganske velværeproduktene fra Vakinme er laget med bruk av sertifiserte organiske råvarer og dufter inspirert av den nordiske naturen. Dette svenske merket håper å skape en følelse av velvære og tidløs bevissthet med produktene sine.

Vakinmes produktsortimentet er organisk, biologisk nedbrytbart og produsert på den svenske vestkysten. Alt fra oppskrifter og produksjon til emballasje gjøres der. Noen av ingrediensene lages imidlertid i andre deler av verden fordi produksjonen av kosmetiske stoffer er ekstremt begrenset i Norden. Produktene er veganske og har nøye utvalgte kvalitetsingredienser for å gi et ansvarlig innhold med gode pleieegenskaper. Veganske produkter er helt fri for animalske ingredienser og anbefales for sensitiv hud.

Ved å velge veganske hudpleieprodukter aktivt, utsetter du ikke huden din for unaturlige stoffer.

Ved å velge veganske hudpleieprodukter aktivt, utsetter du ikke huden din for unaturlige stoffer. Organiske ingredienser har også et høyere innhold av ernæring, noe som skaper et bedre miljø for huden din. Alle Vakinmes ingredienser er fri for genetisk modifiserte organismer (GMO), parabener, silisium og syntetiske ingredienser, og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Besøk nettsiden vakinme.com for mer informasjon.

Se og kjøp produktene her